Europa League

Atenție, FCSB! Lazio a făcut instrucție în Serie A cu modesta Crotone » Golgeterul Immobile continuă forma excepțională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 December 2017

Adversara FCSB-ului din șaisprezecimile Europa League, Lazio Roma, s-a impus categoric în partida jucată pe teren propriu cu Crotone, pe care a demolat-o după pauză, scor 4-0.

AICI VIDEO

Formația din capitala Italiei a dominat clar partida, însă a punctat abia în repriza secundă. Prima dată în minutul 56, prin Jordan Lukaku, fratele fotbalistului de la Manchester United, Romelu Lukaku.

Acesta a fost servit de Immobile în fața porții și n-a făcut decât să pună latul în 6 metri și să înscrie golul care i-a deschis apetitul lui Lazio, care a mai adunat 3 puncte. 

Golul doi nu avea cum să nu poarte semnătura golgeterului Immobile. Acesta s-a înălțat în centrul careului și a înscris cu o lovitură de cap, fiind servit perfect de Lulici.  Acesta din urmă și Anderson au înschis tabela cu golurile marcate în minutele 86 și 89. 

Cu 36 de puncte Lazio rămâne pe locul 5, cu 6 puncte în spatele liderului Napoli și cu două în spatele lui AS Roma, care e pe 4, însă are un meci mai puțin. FCSB și Lazio se vor duela pe 15 și 22 februarie, în 16-imile Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.