Liga 1

Regele ieșirilor în decor » 3 momente șocante din 2017 cu Denis Alibec în prim-plan

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 December 2017

Anul 2017, în special a doua sa parte, a consemnat decăderea inexplicabilă a celui mai bun jucător din 2016, Denis Alibec.

După un play-off în care a fost unul dintre cei  mai buni jucători ai FCSB-ului, vârful de 26 de ani s-a stins și a intrat într-o perioadă neagră a carierei. Alibec nu a înscris niciun gol în campionat, reușind să marcheze de două ori în Europa.

Pe lângă lipsa totală de formă, dar și accidentările cu care s-a confruntat, Alibec a
avut și grave probleme de indiscplină, atât în perioada lui Laurențiu Reghecampf, dar mai ales în timpul mandatului lui Nicolae Dică.

GSP.RO prezintă 3 dintre cele mai agresive ieșire ale lui Alibec din timpul acestui an.

1. L-a sfidat pe Reghe!

În meciul din play-off-ul sezonului trecut, încheiat 0-0, pe terenul lui CFR Cluj, Laurențiu Reghecampf, antrenorul de atunci, l-a scos Alibec  după doar 61 de minute.

Fără vreo realizare notabilă, atacantul i-a lăsat  locul lui Harlem Gnohere. Decizia lui Reghecampf l-a scos din minți pe atacantul venit de la Astra.

Imediat cum a ajuns la banca de rezerve, Denis a lovit cu piciorul mai mult sticle de apă. N-a rezistat mult acolo, s-a îmbrăcat și a plecat către vestiare.

2. A spart ușa de la vestiar

În luna octombrie a acestui an, FCSB a remizat pe terenul lui FC Voluntari, 0-0. După 80 minute, Nicolae Dică a luat hotărârea de a-l înlocui pe Alibec. Atacantul stelist nu s-a dus însă către propria bancă de rezerve și a plecat spre vestiare, într-un veritabil cor de înjurături.

La intrarea la vestiare, televiziunile l-au surprins pe Alibec lovind cu ferocitate o ușă și gesticulând nervos, vizibil nemulțumit decizia lui Dică.

3. Trivialități la adresa lui Dică

 Alibec nu s-a dezmințit, iar la o lună distanță a lovit din nou, în meciul din deplasare cu Viktoria Plzen din grupele Europa League, pierdut cu 0-2.

După o primă repriză slabă, pe Alibec l-au apucat iar nervii. În minutul 52, la o lovitură liberă, s-a rugat de Bălașa să-l lase să bată.

Alibec i-a spus de două ori lui Bălașa: "Băi, te rog frumos, lasă-mă pe mine". Nemulțumit că fundașul central nu-i acceptă dorința, Denis a fost surprins de camerele TV când se întoarce nervos spre banca de rezerve și aruncă o
înjurătură: "Du-te, mă, în p... mea!". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.