Liga 1

Promisiunea lui Dică după 6 luni la FCSB și jucătorul pe care pariază all-in: "Va fi mult mai bun"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 decembrie 2017

Nicoale Dică, antrenorul FCSB, este convins că echipa lui va fi mai puternică începând cu sezonul viitor, după ce jucătorii tineri vor acumula mai multă experiență.

"Peste un an, maximum un an și jumătate, Steaua va deveni o echipă foarte puternică, cu Man, Coman, Tănase, Nedelcu și Moruțan. Sunt mulțumit de modul în care cei tineri au răspuns până acum cerințelor, dar ei nu trebuie să uite că pe zi ce trece trebuie să fie și mai buni.

Ei sunt talentați, au potențial, dar au mare nevoie de continuitate. În plus, trebuie să avem răbdare cu ei. Nu mi-a fost deloc teamă să joc și în Europa cu jucători precum Nedelcu, Coman, Man, care au arătat că nu le-au tremurat picioarele, iar asta înseamnă enorm în evoluția lor", a spus Dică la TV Digi Sport.

Antrenorul roș-albaștrilor este convins că Florinel Coman, 19 ani, va fi mai puternic în a doua parte a sezonului, după ce s-a operat pentru a scăpa de varice.

"Cred că anul viitor va fi unul foarte bun pentru Coman, mai ales că el a avut acele probleme de la Viitorul pe care le-a rezolvat acum. Sunt convins că la anul veți vedea un alt Coman, mult, mult mai bun și știu pe ce mă bazez când spun asta", a adăugat tehnicianul.

Cum ar putea arăta FCSB în sezonul viitor: A. Vlad- R. Benzar, Bălașa, Planici, J.Morais - Moruțan, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase (Fl. Coman) - Gnohere

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.