Nationala

Un lider al Generației de Aur sare în apărarea lui Ștefan Radu: "Îi înțeleg decizia, a văzut că nu sunt rezultate"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 decembrie 2017

Gică Popescu, fostul mare jucător al "Generației de Aur", îi ia apărarea lui Ștefan Radu pentru decizia de a nu se întoarce la echipa națională.

Vizitat recent de actualul selecționer Cosmin Contra, fostul fundaș al lui Dinamo, acum în vârstă de 31 de ani, i-a închis din nou ușa în nas primei reprezentative. 

"Eu îl înţeleg foarte bine pe Ştefan Radu. E un jucător profesionist, iar el a considerat că e mai important să stea liniştit lângă familie. El a venit la un moment dat la echipa naţională, aşa că nu trebuie acuzat. A venit, a văzut că nu merge, a văzut că nu sunt rezultate, stă şi îşi apără contractul de la echipa de club.

Contra a făcut foarte bine că a încercat să discute cu el, că a încercat să aducă la naţională cei mai buni jucători. Ştefan Radu este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români, joacă meci de meci în Italia de zece ani.

Eu chiar îl înţeleg, dar nu trebuie forţat, el trebuie să simtă când vine la echipa naţională. Naţionala e în suflet, e o inimă. Dacă nu simţi aceste lucruri, mai bine stai acasă. El probabil că nu simte", a spus Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.