Liga 1

Încă un fotbalist de la FCSB poate pleca? Destinație surpriză pentru el: "Nu e exclus!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 decembrie 2017

Evoluțiile lui Constantin Budescu de la FCSB l-au entuziasmat pe Dumitru Dragomir. Fostul președinte de la LPF e convins că mijlocașul ofensiv al FCSB-ului ar putea ajunge într-un campionat puternic și nu exclude chiar varianta Kayserispor, lângă Șumudică. 

"L-am urmărit cu atenţie pe Budescu în acest campionat. El a fost total diferit faţă de Alibec, deşi amândoi sunt doi jucători capricioşi. El a fost ajutat şi de evoluţiile lui din teren, care au fost mult mai bune ca ale lui Alibec. Iar dacă Gigi Becali l-a mai criticat, totuşi Budescu pare că nu pune la suflet criticile patronului de la TV şi îşi vede liniştit de fotbal.

Budescu este convins că Steaua este ultimul său tren. El a mai fost plecat în China, dar nu a rezistat. De această dată Budescu se află la Steaua acolo de unde mai toţi jucătorii care au plecat au ajuns al echipe importante din Europa şi pe salarii foarte bune.

Aşa se va întâmpla şi cu Budescu. Eu cred că acestui jucător i se potriveşte de minune campionatul Turciei şi nu este exclus ca lângă Silviu Lung jr, Săpunaru şi Boldrin, Marius Şumudică să încerce să îl aducă şi pe Budescu. Însă chiar şi aşa Budescu a avut evoluţii foarte bune la Steaua şi poate să ajungă şi la o echipă de top a Turciei", a zis Dragomir pentru Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.