Nationala

Marile regrete ale unei legende! Ilie Dumitrescu după o carieră fabuloasă ca fotbalist: "Mi-au marcat viața"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 decembrie 2017

Ilie Dumitrescu a mărturisit cele două mari regrete pe care le are ca fotbalist. Primul regret e legat de echipa de club, faptul că n-a jucat în finala CCE contra lui AC Milan, iar al doilea e de la națională, sfertul de finală din SUA cu Suedia. 

"Nu-mi pare rău de nimic din ce am făcut ca fotbalist, dar am două regrete care mi-au marcat viața, două episoade pe care nu le voi uita niciodată. Că n-am jucat finala de Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1989, contra lui Milan, la Barcelona (n.r. - AC Milan s-a impus cu 4-0).

Dar și că n-am știut să gestionăm ultimele două-trei minute ale partidei cu Suedia, de la Cupa Mondială din Sua, 1994. Dacă Petrescu nu rata acel penalty cu Suedia... Dacă Petrescu marca, eram calificați.

Petrescu executa foarte bine loviturile de la 11 metri. La antrenamentul efectuat cu o zi înainte de meci, domnul Iordănescu ne-a pus să executăm lovituri de la 11 metri, iar Dan Petrescu a fost cel mai bun. N-a ratat nimic! A doua zi, însă, da!", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.