Liga 1

Asta ar fi surpriza iernii în Liga 1! Edi Iordănescu vrea să-i "fure" un jucător unei candidate la titlu

Articol de Ionel Luţan  —  Tuesday, 26 December 2017

Astra Giurgiu analizează în perioada de vacanță competițională cele mai bune variante pentru completarea lotului antrenat de Edi Iordănescu.

"Avem nevoie de întăriri pentru a ataca cu succes obiectivul pătrunderii în play-off", a punctat antrenorul și după ultimul meci oficial al anului.

Una dintre mutările surprinzătoare ale iernii l-ar putea avea în prim plan pe atacantul Mihai Roman. Văzut rar în formula de start a Craiovei, fotbalistul ar fi o mutare agreată de Iordănescu la Astra în condițiile în care cei doi colaboraseră, cu succes, și la Pandurii Târgu Jiu.

Acolo Roman a parcurs o perioadă foarte bună care i-a adus și transferul în străinătate. Mișcarea nu este ușor de realizat în condițiile în care Roman se află sub contract cu CS Universitatea Craiova, club care își propune să se lupte pentru cucerirea titlului în acest sezon.

Mihai Roman (25 de ani) este cotat la 600.000 de euro pe transfermarkt. În acest sezon a strâs 20 de meciuri în toate competițiile și n-a reușit decât 4 pase de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.