Liga 1

EXCLUSIV Anunț de ultim moment despre transferul lui Palici în România: "Nu suntem interesați de el, nu se pune problema să vină"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Remus Dinu  —  Tuesday, 26 December 2017

Bogdan Mara, managerul sportiv al lui CFR Cluj, a dezmințit informațiile lansate azi de Mircea Rednic, conform cărora "feroviarii" l-ar fi ofertat pe croatul Antun Palici (mijlocaș, 29 de ani), fost căpitan la Dinamo și recent plecat de la Mouscron. 

"Nu, nu suntem interesați de Palici. E un jucător foarte bun, dar noi suntem acoperiți pe acel post, unde îi avem pe Culio, Deac, Djokovici. Deci nu se pune problema de o venire a lui la CFR.

Într-adevăr, am fost interesați de el în vară, după plecarea de la Dinamo, dar nu ne-am înțeles atunci. Acum nu se pune problema.

Acum, se vorbește despre fiecare jucător că vine la CFR, dar nu e adevărat. Vom aduce în iarnă unu-doi jucători și atât", a declarat Mara pentru GSP.ro. 

Liber de contract după despărțirea de Mouscron, Palici s-ar putea întoarce în România după doar șase luni petrecute în străinătate. Croatul ar putea reveni chiar la Dinamo, echipa la care a petrecut doi ani, între 2015 și 2017. 

"Am înţeles că are şi două oferte din Liga 1. Eu am discutat cu impresarul său şi mi-a spus că are oferte din Romania de la CFR Cluj şi CS U Craiova.

Bogdan Mara l-a căutat şi atunci când eu l-am adus la Mouscron, dar Palici a ales să vină la mine. Probabil acum o să revină în Liga 1 deoarece cunoaşte fotbalul din România" Mircea Rednic, antrenor Mouscron, pentru Fanatik

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.