Tenis

Simona Halep e gata de Australian Open: "Am făcut totul" » Anunță marele vis al anului: "E tot ce îşi poate dori un jucător"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 December 2017

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește de noul sezon și are planuri mari pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Românca a vorbit despre planurile pe care le are pentru turneul de la Melbourne și spune că marea dorință pentru 2018 este câștigarea unui turneu de Mare Șlem.

"Sunt încrezătoare înainte de Australian Open. Am făcut tot ce trebuie pentru a ajunge aici, am muncit să ajung aici şi mă simt pregătită. Dar nu știu la ce să mă aștept. În ultimii doi-trei ani nu prea am făcut rezultate în Australia.

Acum mă simt mult mai matură și mult mai stăpână pe mine decât acum doi ani. Am altă viziune și gândesc diferit. Experiența acumulată contează foarte mult. Dacă voi reuși să câștig un turneu de Grand Slam am să fiu împlinită pe deplin. Locul 1 şi un titlu de Grand Slam e tot ce îşi poate dori un jucător de tenis. Dar nu mă stresez, chiar dacă e un obiectiv care mă motivează", a spus Simona Halep la Antena 3.

Simona Halep va începe anul 2018 la turneul de la Shenzen, China, în perioada 1-7 ianuarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.