Campionate

VIDEO Cu Ștefan Radu titular, Lazio s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei » Pierdere importantă pentru viitoarea adversară a FCSB-ului

FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 December 2017

Lazio, viitoarea adversară a FCSB-ului din "16-imile" Europa League, s-a calificat marți seara în semifinalele Cupei Italiei după ce a învins-o la limită pe Fiorentina, 1-0.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 6, atunci când Lulici l-a învins elegant pe Dragowski după ce fusese angajat perfect de Milinkovici-Savici.  VIDEO

Ștefan Radu a fost titular pentru laziali, evoluând pe toată durata partidei.

Lazio l-a pierdut încă din prima repriză pe atacantul ecuadorianul Felipe Caicedo, care s-a accidentat în minutul 26 și nu a mai putut continua partida din cauza unor probleme musculare. Acesta a fost înlocuit cu Ciro Immobile. 

Echipa de start a lui Lazio: Strakosha - Bastos, de Vrij, Șt. Radu - Basta, Parolo, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici (87. L. Alberto), Lulici - F. Anderson (59. J. Lukaku), Caicedo (26. Immobile)
Antrenor: Simone Inzaghi

Lazio e viitoarea adversară a FCSB-ului din grupele Europa League, cele două urmând să se înfrunte în dublă manşă, pe 15 şi 22 februarie. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.