Campionate

VIDEO AC Milan își ia revanșa în fața lui Inter, în Cupa Italiei » Victorie în prelungiri pentru rossoneri

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 December 2017

AC Milan a eliminat Inter în sferturile de finală ale Cupei Italiei, grație victoriei cu 1-0 obținute în prelungiri. În meciul disputat în campionat, Inter s-a impus cu scorul de 3-2.

Primele 90 de minute ale partidei de pe San Siro  s-au încheiat la egalitate, scor 0-0, însă decizia lui Gattuso de a-l trimite în teren pe Cutrone, în minutul 76, a fost răsplătită în timpul adițional.

În minutul 104, atacantul a plecat de la limita ofsaidului și a trimis în plasă din marginea careului mic o centrare excelentă expediată de Suso de pe partea dreaptă.

VIDEO cu reușita lui Cutrone

Pentru un loc în finală, Milan va trebui să treacă de echipa lui Ștefan Radu, Lazio, prima echipă care și-a asigurat un loc în semifinale, după ce a trecut de Fiorentina cu 1-0.

Celelalte meciuri din sferturi:

2 ianuarie Napoli - Atalanta
3 ianuarie Juventus - Torino

AC Milan - Inter 1-0
A marcat
: Cutrone '104
TEXT / VIDEO

AC Milan: Storari - Abate, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Biglia, Locatelli - Suso, Kalinic, Bonaventura

Inter: Handanovici - Cancelo, Ranocchia, Skriniar, Nagatomo - Gagliardini, Vecino - Candreva, Joao Mario, Perisici - Icardi

Atât AC Milan, cât şi Inter, au jucat câte un singur meci până în "sferturi". Milan a trecut în runda precedentă de Verona, scor 3-0, iar Inter a învins Pordenone la penalty-uri, 5-4.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.