Campionate

Fabio Capello, declaraţii surprinzătoare despre un star de la Milan: "Nu se poate apăra"

Foto: Reuters

Articol de Socaciu Narcis  —  miercuri, 27 decembrie 2017

Fostul antrenor al Milanului, Fabio Capello, a declarat că Bonucci nu se poate apăra şi a fost norocos să joace într-un sistem care i s-a potrivit la Juventus.

Internaţionalul italian s-a transferat pe San Siro de la campioana Italiei pentru fabuloasa sumă de 42 milioane de euro, însă s-a luptat mult pentru forma lui într-o perioadă mai proastă prin care trec "rossonerii".

Capello care a câştigat 4 titluri cu Milan şi UEFA Champions League în 1994 a vorbit despre calităţile lui Bonucci şi motivul din spatele evoluțiilor sale slabe: "Este cel mai bun fundaş italian când are mingea la picior. Este între primii trei fundaşi din lume. Dar nu se poate apăra. El are o mare problemă. A fost ideal pentru el la Iuve unde a fost liber. Este perfect pentru el să joace lângă trei în apărare. Jucând lângă patru e greu".

Bonucci a jucat în 16 din 18 partide în Serie A în Serie A pentru Milan în acest sezon.

Surse: Goal.com, Jamaica Star Online

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.