Liga 1

VIDEO+FOTO Noua bombă sexy de la FCSB: Coman a făcut ravagii cu iubita de 18 ani! + Steliști și dinamoviști, în genunchi în fața maneliștilor: "Ce dulceață e Coman / Îmi vine, Doamne, să zic / Lângă noi e și Filip" :D

+13 Foto
FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 decembrie 2017

Florinel Coman, jucătorul despre care Gigi Becali spune că este mai tehnic decât Mbappe, a participat miercuri noapte la botezul băiatului lui Romario Benzar, alături de coechipieri de la FCSB, dar și de jucători de la Dinamo. 

Iubita lui Coman, Ioana Timofeciuc, a fost cea care a atras atenția. Puștoaica de 18 ani a purtat o rochie mulată și a făcut ravagii.

Aceasta a postat mai multe fotografii și video-uri incendiare, în care apare în ipostaze fierbinți alături de Florinel Coman (Vezi galeria foto!).

SteliștiI și dinamoviștIi au petrecut cu manele 

Alături de Coman, la botez au fost mai mulți jucători de la FCSB și Viitorul, printre care Bălașa, Țîru, dar și fundașul lui Dinamo, Steliano Filip.

La un moment dat, toți petrecăreții s-au așezat în genunchi în jurul lăutarilor, în timp ce aceștia le dedicau următoarele versuri fotbaliștilor: 

"Ce dulceață e Coman/ Îmi vine, Doamne, să zic/ Lângă noi e și Filip/ Cum sunt stelele pe cer/ E Țîru și Cornel". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.