Liga 1

Singurul jucător la care Becali nu renunță: "L-am sunat pe Andone să-l întreb"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 decembrie 2017

Gigi Becali a anunțat că nu renunță la transferul lui Alexandru Băluță, jucător pentru care CS U Craiova cere trei milioane de euro, iar în această privință s-a consultat cu fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone.

Becali este de părere că Băluță ar trebui să treacă pe la FCSB pentru a-și asigura apoi transferul la o echipă importantă din Europa.

"Singurul jucător pe care îl vreau cu adevărat e Băluță. Dar numai sunt așa de pornit. Că la un moment dat mă gândeam să îi plătesc clauza. Dar am stat și am mai vorbit cu unii oameni. Când cumpăr un jucător, dau telefon unor persoane. Nu vi le spun.

Pe Mitică (n.r. Dragomir) îl mai sun, că știe fotbal. L-am sunat și pe Andone: «Băi, Ando, ia spune-mi și mie ce zici tu de ăla, ce zici tu de ălălalt». Mi-a și zis «Ce îți trebuie Băluță? Ce faci cu Băluță? E adevărat, e bun fotbalist, dar de ce ai nevoie de el?».

Nu am renunțat la Băluță, că nu renunț eu așa ușor când îmi pun ceva în cap. Dar asta nu înseamnă că o să plătesc clauza de 3 milioane de euro. A zis Craioveanu că îi găsește echipă în Spania? Să dea Dumnezeu să-i găsească, dar e mai greu. Trebuie să treci pe la Steaua, ei asta nu înțeleg. Băluță, dacă vrea să plece mai departe, trebuie să treacă un an pe la Steaua. Joci «dubla» cu Lazio bine, play-off-ul bine și la vară gata! Pleci pe 1-2 milioane salariu. Că de la Craiova pleci, dar pe 400-500.000 salariu. Și pleci la echipe mici", a spus Becali la Pro X.

Craiovenii au anunțat în mai multe rânduri că nu intenționează să-l vândă pe Alexandru Băluță la FCSB, doar în străinătate.

1.300.000 €este cota de transfer a mijlocașului de 24 de ani, conform site-ului transfermarkt.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.