Liga 1

Becali continuă contrele cu Pițurcă: "M-a sunat când eram în închisoare" » Cum îl ironizează pe fostul selecționer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 decembrie 2017

După ce Victor Pițurcă a afirmat că în cazul în care ar ajunge la Dinamo ar lua titlul cinci sezoane la rând, Gigi Becali i-a oferit un răspuns ironic. Patronul de la FCSB nu a ezitat să vorbească și despre o conversație avută cu tehnicianul în timp ce Becali se afla la închisoare.

Este vorba despre transferurile lui Szukala și Sânmărtean, în perioada în care Victor Pițurcă antrena la Al Ittihad, iar FCSB i-a vândut pe cei doi fotbaliști pentru jumătate de milion de euro.

"Pițurcă m-a sunat când eram în pușcărie și m-a rugat să-i dau pe Szukala și pe Sânmărtean pe 500.000 de euro și mi-a zis că răspunde el pentru bani, iar eu am fost de acord doar pentru că era el implicat. Am luat banii după trei ani, de la FIFA", a povestit Gigi Becali la TV Digi Sport.

În legătură cu afirmațiile legate de Dinamo, Becali l-a ironizat pe tehnicianul care a fost luat în calcul să preia gruparea din "Ștefan cel Mare", înainte ca Miriuță să fie numit antrenor principal.

"Când spui «Dinamo e cel mai mare club din România», dar FCSB e pe locul 161 în lume și Dinamo e pe 361, da, e cel mai mare club. Steaua are 41% procent din suporteri, Dinamo 8%, dar Dinamo e cel mai mare, da.

Dinamo se vinde cu două milioane de euro, în timp ce pentru Steaua nu primesc nici 100 de milioane de euro, deci nici de 50 de ori mai mult. Ca să nu mai vorbesc de coeficientul UEFA. Cum să spui astfel de lucruri?", a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

"Eu, dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul.Trebuie stabilitate, mai ales la un club ca Dinamo, unde poți avea suporteri. Așa cum e condus clubul FCSB, veți vedea că va termina pe 4, pe 5 și tot așa. La tradiția pe care o are Dinamo și ce suporteri are, Gigi Becali nici n-ar trebui să scoată capul"
Victor Pițurcă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.