Liga 1

EXCLUSIV Ciprian Marica răspunde ironiilor lui Ionuț Negoiță: "N-a calculat cum și cât trebuie"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 December 2017

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Ionuț Negoiță a ironizat ideea ca Ciprian Marica să preia Dinamo, iar fostul atacant a ținut să-i ofere o replică.

Deși nu ia în calcul să preia Dinamo, Marica susține că nici Ionuț Negoiță nu a calculat suficient de bine decizia de a se implica la club și îl acuză că nu a făcut performanță în "Ștefan cel Mare".

"N-am înțeles dacă Gigi Becali a glumit sau nu când mi-a sugerat să preiau Dinamo. Cert este că pentru a te implica la Dinamo, trebuie să te informezi de tot ceea ce e acolo. Eu nu m-am gândit să preiau echipa, nu sunt suficient de puternic financiar să susțin eu singur un asemenea club. Da, un club ca Dinamo e tentant.

S-au promis multe lucruri și toți suporterii așteaptă rezultate. Nu mai merge să promiți lucruri mici! Să vină un om cu suficienți bani pentru a face performanță! Nu consider că unul singur ar avea resurse să investească sume uriașe la Dinamo.

Domnul Negoiță poate a înțeles greșit, n-am avut nimic contra domniei sale. N-am crezut în proiectul dânsului, dar am apreciat că s-a întins cât și-a permis și nu a promis jucătorilor mai mult decât putea da. Îți asumi când vii la un club mare și criticile. E posibil să fie oameni care nu sunt de acord cu tine. Eu cred că dânsul n-a calculat cum și cât trebuie. S-a înhămat la o treabă ce l-a depășit", a replicat Marica pentru GSP.

Interviul complet cu Ionuț Negoiță poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.