Campionate

VIDEO+FOTO Scandal la Arsenal, după primul gol marcat de Alexis cu Crystal Palace: "Nu ești aici pentru Alexis Sanchez!"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 decembrie 2017

Arsenal s-a impus cu 3-2 în meciul disputat joi seara pe terenul lui Crystal Palace, însă atmosfera din vestiarul "tunarilor" este în continuare tulbure.

Alexis Sanchez a marcat de două ori în victoria cu Palace, însă o imagine surprinsă după primul gol a stârnit o reacție vehementă din partea unui dintre cei mai influenți foști jucători ai echipei, Thierry Henry.

După prima reușită a fotbalistului din Chile, jucătorii lui Arsenal s-au bucurat în două grupuri diferite, o parte dintre ei refuzând să i se alăture lui Alexis.


Foto: Twitter

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului Crystal Palace -  Arsenal 2-3

După meci, Henry a afirmat că această fază a dezvăluit clar diviziunea din vestiarul lui Arsenal și i-a certat pe jucători pentru atitudinea arătată.

"Există diviziune în echipă. Alexis le cere să vină și să se bucure alături de el. De ce nu vin? De ce nu vor să sărbătorească? Nu ești aici pentru Alexis Sanchez, ești aici pentru Arsenal! Arsenal a marcat, așa că te duci să sărbătorești. Oricine înscrie, te duci și sărbătorești alături de el", a spus francezul, citat de Independent.

Alexis Sanchez este pe picior de plecare, iar echipa la care ar putea ajunge mijlocașul ofensiv de 29 de ani este una dintre rivalele din campionat, Manchester City, liderul la zi din Premier League (detalii AICI).

Arsenal ocupă în prezent doar poziția a șasea, în afara locurilor europene, însă este la egalitate cu formația de pe locul 5, Tottenham și la un singur punct în spatele celor de la Liverpool (locul 4).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.