Liga 1

Variantă neașteptată pentru Denis Alibec » Un român îl așteaptă la echipa sa

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 decembrie 2017

Răzvan Marin susține că îl așteaptă în Belgia pe Denis Alibec, având în vedere faptul că plecarea atacantului de 26 de ani de la FCSB pare iminentă.

Marin traversează o formă de zile mari la Standard, deși golurile sale din ultimele meciuri nu i-au ajutat echipa să câștige meciuri și să urce în clasament. Revenit în România pentru câteva zile, fostul fotbalist al Viitorului i-a transmis lui Alibec că-l așteaptă în Belgia.

"Aşteptăm ca şi alţi jucători români să vină în campionatul belgian. Alibec, da, de ce nu? El a fost în Belgia mai demult. Sunt singur că îşi va reveni la un moment dat, pentru că Alibec este un fotbalist cu foarte mare valoare", a spus Răzvan Marin, citat de TV Digi Sport.

Alibec a evoluat în Belgia timp de jumătate de an, când a fost împrumutat de Inter la Mechelen, din vara lui 2011 până în februarie 2012.

Echipa lui Răzvan Marin, Standard Liege, este fără victorie în campionat în ultimele 5 meciuri și se află abia pe locul 9, la trei puncte în spatele locurilor de play-off. Kortrijk, Mouscron și Standard sunt la egalitate, cu 26 de puncte și ocupă primele locuri care duc în play-out. 

Totuși, fotbalistul român a marcat de trei ori în ultimele patru meciuri jucate de Standard.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.