Liga 1

FCSB se mai și refuză! Lovitura dată de un fotbalist dorit de roș-albaștri: "Nu mă interesează!"

Articol de Beno David  —  Friday, 29 December 2017

Atacantul israelian Ben Sahar (28 de ani) a fost unul dintre fotbaliștii doriți de FCSB în această iarnă, dar i-a refuzat clar pe roș-albaștri și a decis să-și prelungească înțelegere cu Hapoel Beer Sheva.

Evoluțiile lui Ben Sahar din meciurile pe care FCSB le-a disputat contra lui Hapoel Beer Sheva în Europa League le-au stârnit interesul roș-albaștrilor, mai ales că israelianul a înscris în poarta bucureștenilor în meciul de pe Arena Națională (1-1).

FCSB a intrat pe fir pentru transferul jucătorului, având în vedere că înțelegerea acestuia cu gruparea israeliană expira la finalul sezonului 2017-2018, iar el ar fi putut semna cu orice echipă încă de-acum.

Totuși, când a aflat că este dorit de FCSB atacantul a spus "Nu mă interesează!" și a semnat o nouă înțelegere cu Hapoel Beer Sheva, valabilă pentru 5 sezoane. Transferat la Beer Sheva în vara lui 2015, Ben Sahar va avea un salariu anual de jumătate de milion de euro.

Trecut pe la academia lui Chelsea în 2006-2009, perioadă în care a fost însă împrumutat în mai multe rânduri de londonezi, Ben Sahar a mai evoluat de-a lungul timpului la echipe precum Espanyol, Auxerre și Hertha Berlin.

1.000.000 €este cota de transfer a lui Ben Sahar, potrivit site-ului transfermarkt.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.