Tenis

S-au anunțat orele la care vor evolua jucătoarele noastre la Shenzhen! Begu și Niculescu deschid turneul + Când va concura Halep

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 December 2017

În dimineața zilei de sâmbătă a fost tras la sorți tabloul turneului de la Shenzhen, iar în această după amiază a fost anunțat și programul meciurilor.

Irina Begu, numărul 43 mondial, va deschide balul împotriva chinezoaicei Fangzhou Liu, locul 148 WTA, luni dimineață, de la ora 06:00 (ora României) pe terenul central.

După aceea va intra în concurs Monica Niculescu (79 WTA), într-un meci care nu va începe mai devreme de ora 08:00 împotriva Arynei Sabalenka, locul 73 WTA.

Simona Halep va intra și ea în turneu alături de Begu în competiția de dublu, duminică, după ora 07:00, pe terenul unu, împotriva cuplului format din chinezoaicele Xinyun Han și Chen Liang. În ultimul meci de pe terenul doi se vor duela Irina Bara/Mihaela Buzărnescu cu Natela Dzalamidze/Xenia Knol (Rusia/Elveția).

La simplu, Simona Halep o va întâlni pe Nicole Gibbs (110 WTA) luni de la ora 6:30, iar Mihaela Buzărnescu pe Maria Sharapova după meciul Halep - Gibbs.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.