Campionate

VIDEO+FOTO City s-a încurcat cu o formație de la retrogradare, în ultimul meci al anului » Palace a ratat un penalty în minutele de prelungire!

+17 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 decembrie 2017

Liderul din Premier League, Manchester City, a încheiat anul 2017 cu o remiză (0-0) pe terenul lui Crystal Palace, formație ce luptă pentru evitarea retrogradării.

În ultimul meci al anului, City l-a pierdut pe Gabriel Jesus, care a ieșit accidentat din cauza unei probleme la genunchi. Brazilianul a părăsit terenul în lacrimi, fiind înlocuit cu Aguero în minutul 23 (VIDEO AICI!).

De altfel, argentinianul a ratat cele mai importante ocazii ale celor de la City în prima repriză, în timp ce după pauză Gundogan și Sane ar fi putut aduce în avantaj echipa antrenată de Guradiola.

Cu mai puțin de un sfert de oră înainte de final, gazdele ar fi putut da lovitura, dar Townsend a trimis mult peste poartă de la marginea careului mic.

În minutele de prelungire, Milivojevici a ratat șansa de a aduce trei puncte nesperate echipei sale: penalty-ul executat de acesta a fost apărat de Ederson.

"Cetățenii" rămân cu un parcurs incredibil în acest sezon de Premier League, în care au câștigat 19 din cele 21 de meciuri disputate până acum și au remizat de două ori. City încheie 2018 cu un avans de 14 puncte față de ocupanta locului secund, Chelsea.

Totuși, liderul din Anglia a ratat șansa de egala recordul de victorii consecutive obținute de o echipă din primele 5 campionate ale Europei. În sezonul 2013/14, Bayern Munchen, antrenată la acea vreme tot de Guardiola, obținea 19 succese la rând.

FINAL » Crystal Palace - Manchester City 0-0

Echipele de start:

Crystal Palace: Hennessey - Riedewald, Van Aanholt, Tomkins, Dann, Fosu-Mensah - Cabaye, Milivojevic - Townsend, Benteke, Zaha

Manchester City: Ederson - Walker, Danilo, Otamendi, Mangala - Gündogan, Fernandinho, De Bruyne, Sané, Bernardo - Gabriel Jesus

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.