Tenis

Primul mesaj al Simonei Halep după despărțirea de Adidas » Omul pe care l-a menționat în mod special

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 December 2017

Simona Halep și-a încheiat colaborarea cu cei de la Adidas la finalul acestui an, iar la câteva săptămâni după apariția informației liderul mondial a făcut un prim comentariu în acest sens.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare cu ocazia finalului de an, Simona a ținut să le mulțumescă celor de la Adidas pentru susținerea arătată în ultimii 4 ani și a avut o mențiune specială pentru Claus Marten, directorul de marketing al companiei.

"Mulțumesc pentru 4 ani minunați, Adidas, și îi transmit o îmbrățișare specială lui Claus Marten. E o zi puțin tristă pentru mine, dar sunt entuziasmată să văd ce-mi rezervă viitorul. Un An Nou fericit tuturor și mult noroc în 2018", a scris liderul mondial pe Twitter. 

Conform presei internaționale, Adidas nu i-a putut satisface pretențiile financiare Simonei Halep pentru că risca să nu mai poată menține contractul cu un alt nume important din circuit, Garbine Muguruza (2 WTA).

După despărțirea de Adidas, Simona ar fi început deja negocierile cu gigantul Nike, într-o afacere care ar urma să fie intermediată de Andrei Pavel, cooptat recent în staff-ul jucătoarei române.

În primul meci din 2018, Simona Halep o întâlnește pe Nicole Gibbs în primul tur al turneului WTA de la Shenzhen, luni, 1 ianuarie, după ora 06:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.