Tenis

FOTO Decizia luată de Simona Halep la primul meci după încheierea colaborării cu Adidas » Cum a apărut liderul mondial în 2018

Foto: Captură WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 January 2018

Simona Halep a anunțat oficial încheierea colaborării cu Adidas în ultima zi a lui 2017, iar la primul meci din noul an a apărut îmbrăcată într-un echipament nemarcat.

La meciul cu Nicole Gibbs, din primul tur al turneului WTA de la Shenzhen, câștigat în două seturi (detalii AICI), Halep a jucat îmbrăcată într-o rochie roșie, însă fără sigla vreunui producător de echipament sportiv.


Foto: Captură WTA

De altfel, în timpul antrenamentelor de la Shenzhen, jurnaliștii prezenți la turneu au remarcat faptul că o șapcă purtată de româncă și produsă de Adidas a fost desenată cu un marker astfel încât să nu se vadă numele producătorului.

După ce a renunțat la Adidas, se pare că Simona Halep negociază un parteneriat cu cei de la Nike, iar discuțiile ar fi intermediate de Andrei Pavel. Totuși, sportiva nu a confirmat nimic în acest sens.

"Cu Adidas s-a terminat. Ieri a fost ultima zi în care am purtat echipament Adidas. Nu am nimic în acest moment. Managerul meu se ocupă de această problemă, eu nu am nicio idee", a spus Simona Halep la conferința de presă de după meciul cu Nicole Gibbs.

2014
este anul în care Simona Halep își începuse colaborarea cu Adidas


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.