Liga 1

Mircea Sandu despre conflictul Armată - FCSB: "Ar trebui să ne obișnuim cu normalitatea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 January 2018

Gigi Becali și echipa lui de fotbal s-au aflat în mijlocul celui mai mare scandal din fotbalul românesc, după ce Steaua și-a schimbat numele în FCSB.

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, spune că formația roș-albastră a fost pusă pe lista neagră, însă oamenii trebuie să se obișnuiască acum cu noul nume.

"Ar trebui să ne obişnuim cu ideea asta, cu normalitatea, au dispărut foarte multe cluburi foarte multe de tradiţie, și nu au dispărut că a vrut Federaţia.

Progresul, Rapid, Constanţa, Craiova, Sportul, U Cluj, FC Braşov... UTA se chinuie pe acolo, prin liga a doua. Este posibil sa învie dacă există oameni de genul lui Becali, care recunoaşte că Steaua este o afacere prin toate declaraţiile lui", a spus Mircea Sandu la TV Digi Sport.

"Palmaresul echipei de fotbal Steaua nu este şi nu a fost niciodată al FC FCSB şi al domnului Becali. Palmaresul este al celui care-l face, nu se poate înstrăina, iar titlurile până în 2003 au fost obţinute de sportivii legitimaţi la clubul Armatei. E timpul să punem capăt folosirii abuzive a performanţelor Stelei de către clubul domnului Becali"Florin Talpan, la sfârșitul lui 2017

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.