Nationala

Dezvăluirile lui Pancu » De ce n-a debutat la națională cu Boloni: "În dreptul meu scria asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 January 2018

Daniel Pancu, 40 de ani, a vorbit despre antrenorii pe care i-a avut în carieră și a dezvăluit motivul pentru care n-a debutat la națională sub comanda lui Ladislau Boloni.

"Totul începe cu Mircea Lucescu, în rest... toată stima pentru toţi antrenorii pe care i-am avut, dar nu pot să fac diferenţe. Pe Hagi l-am avut la naţională, e antrenorul cu care am debutat, îi port o stimă deosebită pentru jucătorul care a fost. Oricum, e antrenorul care a avut curajul să mă bage pentru prima dată la naţională, pentru că au mai avut și alţii intenţia.

Boloni a făcut niştre trialuri, dădeam câte 4 goluri, dar i-au găsit jurnaliştii nişte hârtii, iar în dreptul meu scria ceva de genul că trebuie să scap de egoism. Nu era adevărat. Dacă unii se mai îndoiau de mine, Hagi nu s-a îndoit şi a vrut chiar să mă transfere la Galatasaray, dar n-a fost posibil", a declarat Daniel Pancu pentru TV Telekom Sport.

Pancu a avut și alți antrenori de renume, precum Vicente Del Bosque, care l-a pregătit la Beșiktaș în sezonul 2004-2005: "Am avut un feeling bun cu el, un om care mă plăcea foarte mult, un caracter foarte bun, un om extraordinar, dar sunt convins, am spus-o şi atunci când a venit, că nu era compatibil cu fotbalul din campionatul Turciei. Era prea liniştit, iar în Turcia e un campionat agresiv, un campionat de luptă. Era foarte greu, avea o cu totul altă mentalitate".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.