Liga 1

Edi Iordănescu, la un pas de plecarea de la Astra: "Decizia aparține conducerii" » De ce depinde viitorul antrenorului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 ianuarie 2018

Edi Iordănescu se află în vacanță, însă e gata să renunțe la funcția de antrenor al Astrei dacă Alex Ioniță va fi vândut la CFR Cluj și conducerea giurgiuvenilor nu-i va găsi înlocuitor.

"Mi-aş dori să rămân la Astra cel puţin până la vară, însă în fotbal nu poţi fi niciodată sigur ce urmează. A fost foarte multă muncă depusă în ultimele şapte luni şi nu a fost deloc uşor. Am avut un parcurs extrem de bun, ţinând cont de contextul din vară, şi aş vrea ca împreună cu jucătorii să încununăm acest traseu cu o prezenţă în play-off.

Într-un interval de timp foarte scurt am pus bazele unei echipe noi, însă pentru a deveni una realmente competitivă şi puternică mai e nevoie de multă muncă, de timp şi, urgent, de doi, trei jucători, pentru că nu suntem acoperiţi nici măcar din punct de vedere cantitativ.

M-am asigurat că a înţeles şi conducerea acest lucru, foarte urgent şi capital pentru a avea speranţe la play-off. Altfel, şansele vor fi mici! Este momentul conducerii, decizia le aparţine. La fel şi viitorul meu este în strânsă legatură cu acţiunile din zilele următoare", a declarat Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.