Tenis

Probleme tot mai mari pentru Andy Murray » Mesaj alarmant al scoțianului

FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 January 2018

Andy Murray, fostul lider mondial din ATP, continuă să aibă grave probleme din cauza accidentării la șold cu care se confruntă de mai bine de șase luni.

Scoțianul a anunțat marți pe contul său de Instagram că se retrage din turneul de la Brisbane și că participarea sa la Australian Open e sub semnul întrebării, existând chiar posibilitatea să se opereze.

"Trec printr-o perioadă realmente dificilă cu problema mea de la șold. Am consultat numeroși specialiști, care mi-au recomandat cum să mă tratez în ultimele luni. Am făcut tot ce a depins de mine și am muncit din greu să revin în competiție. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum mă așteptam și nu am ajuns la nivelul la care mi-aș fi dorit să ajung. Să continui recuperarea, să-i dau șoldului meu mai mult timp să-și revină e o opțiune, dar operația e o alternativă pe care o iau în calcul, chiar dacă aș vrea să o evit pentru că șansele unui rezultat favorabil nu ar fi atât de mari pe cât mi-aș dori. 

Îmi lipsește mult tenisul și aș face orice să mă întorc. Am realizat în aceste luni cât de mult îmi lipsește tenisul. De fiecare dată când mă trezesc sper că va fi mai bine și e demoralizant să merg pe teren și să nu fiu la nivelul la care aș vrea să fiu.

Voi rămâne în Australia în următoarele zile pentru a vedea cum se va prezenta șoldul, apoi voi vedea ce decizie voi lua, dacă rămân aici sau aleg să zbor către casă", e o parte din mesajul emoționant postat de scoțian pe Instgram. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.