Campionate

Și-a supărat șefii cu mofturile » Jose Mourinho e pe cale să intre în conflict cu oamenii din conducerea lui United

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 03 ianuarie 2018

Jose Mourinho a cerut alți bani de transferuri pentru a se putea bate cu rivala City, însă i-a deranjat pe unii conducători ai ”diavolilor”.

Mourinho e pe cale să intre în conflict și cu conducerea lui Manchester United, după ce s-a certat cu arbitrii, presa, antrenorii adversarilor și chiar fostele glorii ale clubului. Unii șefi ai "diavolilor" au fost deranjați de pretențiile managerului portughez, care, disperat că a scăpat urma liderului, continuă să ceară bani pentru transferuri!

322 de milioane de €a cheltuit Mourinho pentru achiziții de când a venit la Man. United. Tot într-un sezon și jumătate, Guardiola l-a depășit la City, 455 de milioane

Alții îl apreciază

"Declarațiile sale sunt interpretate la vârf ca o presiune financiară pusă subtil pe conducători să-i aducă alte întăriri și să reducă diferența valorică față de City", explică Daily Mail. Numai că United știa la ce se înhamă când l-a angajat pe "vocalul și conflictualul" Mourinho, iar alți oficiali ar fi, totuși, mulțumiți cu progresul făcut de echipă sub comanda lusitanului, apreciind eforturile de a îmbunătăți lotul lăsat moștenire de Van Gaal. 

"Nu e destul cât am cheltuit. Suntem în al doilea an de încercări în reconstrucția unei echipe care nu e între cele mai bune din lume. City cumpără fundași la prețuri de atacanți"
Jose Mourinho, manager Manchester United

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.