Tenis

Moment uriaș pentru Simona Halep! De ce calificarea în sferturile de la Shenzen înseamnă enorm

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 ianuarie 2018

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Shenzen după ce a învins-o pe Ying-Ying Duan, locul 91 WTA, scor 3-6, 6-1, 6-2.  (Detalii AICI)

Victoria Simonei și calificarea în sferturi înseamnă foarte mult pentru jucătoarea noastră, care este sigură că la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va fi principala favorită. Va fi pentru prima dată când românca va fi favorita numărul 1 la un turneu de Grand Slam.

La începutul anului, Halep se duela cu Muguruza și Wozniacki pentru primul loc WTA. Iberica a abandonat la Brisbane, în timp ce daneza a fost scoasă din cărți de rezultatele româncei. Halep nu trebuia să ajungă în sferturi, iar Wozniacki trebuia să câștige la Auckland pentru ca daneza să fie numărul 1 WTA începând de săptămâna viitoare.

În clasamentul live, Simona Halep are 6.205 puncte, iar Caroline Wozniacki are 6015. Dacă daneza va câștiga turneul din Noua Zeelandă va acumula 6195 de puncte, cu 10 mai puțin decât are Halep în acest moment, după accederea în sferturi.

15 ianurieeste data la care va începe Australian Open

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.