Stranieri

Un stranier e ironic și se ia de selecționerul Contra: "De ce să mă convoace? Sunt titular și joc într-un campionat mai puternic decât Liga 1"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 ianuarie 2018

Mijlocașul Mihai Răduț, 27 de ani, se declară nemulțumit de faptul că deși este titular la Lech Poznan, în Polonia, este ignorat de selecționerul Cosmin Contra.

"Nu m-a contactat nimeni de la Federaţie. Chiar glumeam cu prietenii mei și ziceam «Bă, n-au de ce să mă contacteze. Joc într-un campionat mult mai puternic decât cel din Romania, sunt titular și ne batem la campionat an de an. N-au niciun motiv să mă contactez».

Eu mă simt apreciat la Lech. Avem nişte condiţii foarte, foarte bune. Suntem singura echipa din Polonia care nu a pierdut pe teren propriu. Suntem la două puncte în spatele liderului, dar cred că avem şanse mari să câştigăm titlul. De fapt, asta este şi este obiectivul nostru", a spus Răduț la TV Digi Sport.

Răduț are un gol și 6 pase în 35 de meciuri în Polonia, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB și Hatta Club, din Emiratele Arabe Unite.

700.000 €este cota lui Răduț, potrivit transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.