Tenis

VIDEO Punctul cu care Simona Halep a uimit fanii tenisului: "Cum a trimis în teren de acolo?!"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 January 2018

Simona Halep s-a impus în meciul disputat contra chinezoaicei Ying Ying Duan, în optimile de finală de la Shenzhen (3-6, 6-1, 6-2), iar în actul decisiv a reușit cea mai spectaculoasă lovitură a meciului.

La primul punct din game-ul în care Simona a servit pentru câștigarea meciului, Duan a reușit un retur extrem de bun pe forehand, care a trimis-o pe româncă mult în exterior.

Simona s-a apărat însă excelent și a trimis mingea scurt în terenul adversarei, câștigând punctul, spre uimirea fanilor tenisului.

"Absolut ridicol! Cum a trimis Simona Halep mingea asta în teren?", a scris contul oficial de Twitter al celor de la WTA.

Acest punct a fost ales drept cel mai frumos al zilei la Shenzhen. Și în cealaltă zi în care Simona a evoluat, tot un punct reușit de ea a câștigat acest premiu. 

În "sferturi", Simona Halep se va duela cu bielorusa Aryna Sabalenka, locul 73 WTA, pentru un loc în semifinalele de la Shenzhen. Meciul se dispută joi, în jurul orei 09:00, și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.