Campionate

Vă mai aduceți aminte de el? CFR l-a dat afară, dar tocmai a aflat că va semna cu Benfica: "Nu mi-a venit să cred"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 ianuarie 2018

Anthony Carter (23 de ani) a fost luat de CFR Cluj în 2012, iar la început a fost folosit doar la echipa a doua. A fost împrumutat la Sănătatea Cluj, iar în 2016, în vară, a fost dat afară.

A fost luat imediat de Trofense, iar cariera sa a mers tot mai bine. Deși e cotat la 100.000 de euro, fotbalistul a impresionat în partida câștigată de echipa sa împotriva lui Coimbroes, scor 4-1.

Scouterii celor de la Benfica l-au remarcat și imediat i-au trimis oferta. În scurt timp vor fi semnate actele, pentru ca atacantul australian să devină fotbalistul multiplei campioane a Portugaliei.

"Am reușit să dau două goluri și am primit atenție din partea ziarelor. Agentul m-a sunat și mi-a zis că mă vrea Benfica. Eu am încredere în el. M-a adus aici, avem o relație bună, dar când mi-a zis asta am crezut că glumește.

Președintele clubului mi-a propus să merg la Lisabona pe 3 ianuarie, împreună cu agentul meu. Vom semna actele și totul va deveni oficial. Cluburile deja s-au înțeles", a zis Carter pentru smh.com.au.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.