Campionate

Revolta giganților! Ronaldo îi pune la respect pe Messi și Cristiano Ronaldo: "Fără să le iau din merite, dar amintiți-vă ce jucători erau în generația mea"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 ianuarie 2018

Brazilianul Ronaldo a vorbit despre lupta pentru supremație, dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo, și a avut mai multe declarații tari.

Fostul dublu câștigător al Balonului de Aur a spus că atunci când el era în activitate era mai greu să ajunti să fii cel mai bun.

"În generația mea competiția era mult mai puternică, fără să le iau din merite lui Messi și Cristiano Ronaldo. Se vor lupta în anii următori pentru titlul de cel mai bun jucător, dar în vremea mea erau Zidane, Rivaldo, Figo, eu și Ronaldinho. Era o generație în care era mult mai greu să fii cel mai bun", a spus Ronaldo potrivit Marca.

"Nu știu ce a fost în spatele transferului lui Neymar. Poate a fost o problemă cu președintele Barcelonei, ca în cazul meu. Plecarea lui Neymar seamănă cu ce s-a întâmplat cu mine, în 1997. Eu am plecat la Inter, iar Serie A era mai puternică decât e Ligue 1 acum"Ronaldo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.