Liga 1

Ofertă de ultimă oră pentru Alibec pentru o perioadă incredibilă » Becali a dezvăluit culisele afacerii și a avut un mesaj categoric către jucător: "Chiar n-ai atâta bărbăție și ambiție?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 January 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația lui Denis Alibec și a spus că a refuzat o ofertă pentru atacantul de 26 de ani.

"Eu am mare încredere în Alibec.  Am avut acum ofertă pentru el, un milion de euro pentru a-l împrumuta 4 luni. Eu l-am luat cu 1,7 milioane și acum putem să primesc 1 milion pentru 4 luni!Dar am zis că nu. Nu contează de unde a fost oferta. Nu pot să vă spun. Am avut și ofertă de 2 milioane, dar nu l-am dat. 

Am vorbit cu el și mi-a zis «Vreau să mă resetez, să mă antrenez bine și să demonstrez că am valoare». I-am spus «Dacă vrei să joci în Arabia sau Turcia e treaba ta. La vârsta ta, la 1,90 metri, dacă ai ambiției, îți promit că ajungi la o echipă puternică. Dar n-ai atâta bărbăție și ambiție ca să muncești 6 luni și să îți asiguri viitorul și să iei 2-3 milioane pe an

La el au fost probleme medicale. L-am sunat, după ce am văzut că jocurile pe calculator dau dependență, și i-am zis să-l arunce. Mi-a spus că nu-l mai are, că a renunțat la el. Eu încerc să-l alint, să-l iau cu zăhărelul. El are și iubire de sine și zice că n-a jucat bine din cauză că echipa nu joacă bine", a spus Becali la TV Digi Sport.

2.700.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

0
goluri are Alibec în Liga 1, în 12 meciuri. Are 2 goluri în cupele europene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.