Liga 1

Becali anunță o supermutare la FCSB: "Cred că îl vom lua" » Pe cine mai vrea, ce zice de Băluță și Nemec + condiția pentru alt transfer de marcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 January 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a dat detalii despre transferurile pe care plănuiește să le facă în această iarnă.

Becali spune că sunt mari șanse ca să revină Cristi Tănase la FCSB în această iarnă, după ce-și va rezilia contractul cu Karabukspor, pentru a suplini plecarea lui De Amorim, că îl vrea pe Adam Nemec și că pe Alex Băluță nu va plăti 3 milioane de euro, cât e clauza de reziliere.

"Trebuie să îi luăm dublură lui Florinel Coman acum că a plecat De Amorim. Cred că pe Tănase îl vom lua. Discutăm şi cu Nemec, pe care îl vreau. Am mai dat telefoane, dar am rămas la acelaşi stadiu de negocieri. Așteptăm un răspuns.

Am vorbit cu 4-5 specialiști. Mi-au zis «De ce dani bani degeaba? Campionatul n-ai cum să-l pierzi. Să dai 3 milioane pe un jucător e nebunie». Și așa e. Să zicem că dau, dar îmi fac rău singur. Lumea se învață cu mine și cresc prețurile de transfer. Baluță n-are viitor strălucit la Craiova.

Eu am făcut un calcul. După dubla cu Lazio, mai e o zi de transferuri. Dacă eliminăm pe Lazio, mai câştig 2,5 milioane de euro. Atunci trebuie să întărim echipa și sigur voi mai lua un jucător valoros", a spus Becali la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.