Liga 1

Dinamo i-a dat ultimatum oficial lui Palici: "Altfel, nu mai facem nimic" » Impas cu Nistor: "CFR cere bani, iar noi avem buget zero"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 January 2018

Președintele dinamovist Alexandru David a explicat situația jucătorilor pe care îi vrea Vasile Miriuță, dar și a lui Nemec, atacant pe care Gigi Becali îl dorește la FCSB. 

"Există un interes pentru Palici. A existat întotdeauna un interes pentru el. Și acum au fost discuții. Nu vom sta luni de zile pentru o discuție. Dacă vine până la reunirea lotului și ne înțelegem, va fi jucătorul lui Dinamo. Adică să vină până luni.

Altfel, nu mai facem nimic. Îl așteptăm! Mai sunt câteva lucruri de discutat cu el, dar pentru asta trebuie să vină în țară. Există o ofertă făcută, așteptăm un răspuns. Până luni e termenul. Va fi sau nu jucătorul lui Dinamo", a zis Alexandru David la TV Digi Sport. 

...despre Nistor: "Pentru Nistor, CFR a cerut bani. Dacă el reușește să-și rezolve problema cu cei de acolo, noi ne dorim să purtăm discuții cu el. Dacă-și dorește să vină, să rezolve cu cei de la CFR Cluj".

...despre Nemec: "Patronul de la FCSB vorbește despre Nemec de 6 luni. El intră în ultimele luni de contract, îl așteptăm înapoi. E vital pentru echipă și pentru atingerea obiectivului. Își va duce până la capăt contractul fără probleme. Deocamdată nu există nicio ofertă pentru el. Are și o ofertă de prelungire a contractului, nu știu dacă e mică, mare, dacă-i convine sau nu".

...despre Ronaldo Deaconu: "Îl vrem dar nu putem plăti bani pentru el. Nu avem niciun buget de transfer. E problema lor, a jucătorilor pe care-i vrem, dacă doresc sau nu să avem dialog. Putem găsi o soluție, cu o cotă dintr-un viitor transfer, nu știu. Pentru că oricum, de la Dinamo are șanse mult mai mari de a prinde un transfer în străinătate decât de la Chiajna. Cu tot respectul. Vom vedea, să rezolve cu cei de la Chiajna și îl luăm". 

Citește și: Premieră jenantă în istoria lui Dinamo! Anunțul făcut în urmă cu câteva minute de președintele clubului: "Lucrurile sunt clare"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.