Tenis

Simona Halep surprinde înaintea semifinalei cu Begu: "Locul 1 mi-a ieșit din cap, altul e obiectivul acum!"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 January 2018

Vineri dimineața, ora 8:00, Simona Halep se duelează în semifinalele turneului de la Shenzen cu Irina Begu. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

Înaintea partidei, Halep a acordat un interviu site-ului oficial al WTA, în care a vorbit despre cum se simte în postura de lider mondial, dar și despre așteptările pe care le are de la 2018. 

 "Mă simt recuperată, mă simt încărcată. A fost un an foarte dificil, iar cele patru săptămâni de pauză au fost importante pentru mine. După părerea mea, am făcut o treabă extraordinară anul trecut.. Aveam nevoie să îmi încarc bateriile, să simt fiecare meci, să simt fiecare turneu, să nu mă mai gândesc la rezultate, pentru că am făcut-o anul trecut şi a fost destul de greu. 

Mă simt foarte bine şi pregătită. Simt de parcă pot ajunge la orice lovitură, la orice minge şi să fiu în meci, în raliuri, chiar şi sub presiune", a declarat Simona Halep, pentru WTA. 

Românca a mărturisit că nu și-a propus un obiectiv anume în noul an, insistând că țelul său principal e să-și îmbunătățească continuu jocul. 

''Sincer, treaba asta cu numărul 1 mondial mi-a ieşit din cap. Am ajuns acolo, am văzut cum e şi nu mai contează acum! Vreau să câştig meciuri. Am spus că anul acesta nu am obiective. Am obiectivul să fiu mai bună pe teren, să încerc să câştig fiecare meci pe care îl joc. Nu mă mai gândesc la clasament, la alte lucruri. Doar mă bucur de tenis", a adăugat Halep. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.