Nationala

EXCLUSIV Hagi: "E vremea schimbării! 10 idei cu care pot salva fotbalul românesc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 ianuarie 2018

Gheorghe Hagi, antrenorul român al anului 2017, vorbește pe larg, în ediția de vineri a Gazetei Sporturilor, despre situația actuală de la vârful fotbalului românesc și despre echipa națională. 

 Hagi (53 de ani) vrea schimbarea, deși nu e impresionat de niciunul dintre cei care au anunțat că au de gând să candideze la șefia Federației (Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob, Cristi Balaj, Florin Prunea).

"Regele" spune că are 10 idei care pot salva fotbalul românesc, însă ar fi tentat de o funcție administrativă doar după ce va împlini 60 de ani

"Președintele FRF e foarte important, pentru că el e ales acolo ca să deschidă uși! Un președinte schimbă legi, creează competiții, conduce un proiect. La noi se vorbește mult și nu se face mai nimic. E nevoie de un om puternic și competent. Capabil să aleagă persoanele responsabile de partea tehnică, acele persoane care știu să "vadă" jucătorii. Pentru ce-i selectăm pe acești jucători acum? Ca să plecăm cu șansa a doua?"

Hagi urăște că nu mai suntem favoriți împotriva nimănui și refuză să accepte situația: "Am ajuns în lumea a treia, da! Dar eu n-am fost acolo, pe vremea noastră nu eram din lumea a treia!". 

"Speranța moare ultima. Sper să apuc să văd din nou rezultate mari în fotbal. Mi s-a întâmplat și mie să pierd, m-au bătut Gent, Salzburg. Am văzut bubele și merg mai departe. Dar eu nu am posibilitatea să-i iau pe cei mai buni. Eu iau ce pot"Gică Hagi pentru GSP

Citește interviul integral, pe 3 pagini, doar în Gazeta de vineri (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.