Tenis

VIDEO Victorie de senzație pentru Siniakova, în meciul cu Sharapova » Simona Halep are șansa revanșei în finală!

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 ianuarie 2018

Katerina Siniakova (47 WTA) a câștigat meciul disputat contra Mariei Sharapova (59 WTA) în semifinalele turneului WTA de la Shenzhen și va juca în ultimul act contra Simonei Halep, sâmbătă, de la ora 08:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Cehoaica a început meciul la un nivel extrem de ridicat și a reușit să câștige primul set în fața rusoiacei, care a revenit în actul secund și a trimis meciul în decisiv.

În setul al treilea Siniakova a făcut break la scorul de 3-2, profitând de erorile neforțate ale rusoaicei. Sharapova a salvat două mingi de meci la scorul de 5-2 și o alta când cehoaica a servit pentru meci, dar Siniakova a profitat de cea de-a patra șansă pentru a se califica în finala de la Shenzhen pentru al doilea an consecutiv.

Anul trecut, Siniakova a cucerit trofeul după o finală contra lui Alison Riske, câștigată cu scorul de 6-3, 6-4.

Siniakova și Halep au jucat una împotriva celeilalte o singură dată, tot la Shenzhen, anul trecut. Jucătoarea din Cehia a câștigat atunci în fața Simonei în trei seturi, 6-3 4-6 7-5, în optimile de finală.

Învingătoarea turneului va primi 280 de puncte WTA și un premiu în valoare de 163.000 de dolari, în timp ce finalista ca lua 180 de puncte WTA și 81.251 de dolari.

FINAL » Maria Sharapova - Katerina Siniakova 2-6/6-3/3-6

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.