Stranieri

Fiorentina nu se lasă! Anunț categoric pentru Gică Hagi » Ce se întâmplă cu transferul lui Ianis

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 05 ianuarie 2018

Deranjată de comunicatul publicat de Viitorul pe site, (detalii aici) Fiorentina nu acceptă prima ofertă pentru Ianis Hagi și vrea bani mai mulți, susținând că într-un an și jumătate i-a crescut valoarea mijlocașului român.

Fiorentina ține la preț și nu îi dă ușor drumul lui Ianis Hagi. Gruparea viola a refuzat oferta făcută de Viitorul de a-l răscumpăra pe mijlocașul român, 2 milioane de euro, și vrea mai mulți bani pentru a-l ceda. Explicația furnizată de agenția "firenzeviola.it" este că toscanii "sunt convinși că l-au crescut pe Ianis într-o stagiune și jumătate și, față de monentul venirii în Serie A, și cota lui de piață a sporit". Deci, și pretențiile sunt mai mari.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit că Fiorentina a fost deranjată de comunicatul publicat de campioana Ligii 1 pe site, "în data de 30 decembrie 2017, Viitorul a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv Pantaleo Corvino, o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi pentru aceeași sumă plătită clubului nostru." Cotidianul roz scrie că tratativele rămân deschise și Hagi jr poate pleca dacă tatăl va supralicita. Curtat de Pescara, SPAL, Empoli și Galata, Ianis n-a jucat deloc în acest sezon în Serie A. 

2
 goluri are Hagi în actuala stagiune la Primavera Fiorentinei

750.000 €este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt

54 de minute a prins mijlocașul Fiorentinei în primul său sezon din Serie A

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.