Liga 1

INCREDIBIL! Motivul pentru care a ratat Mihăiță Pleșan transferul la o forță a Europei: "Nici n-am mai urcat în autocar"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 ianuarie 2018

Fosul fotbalist Mihăiță Pleșan a dezvăluit un episod neștiut din cariera sa, momentul când a fost la un pas să ajungă la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai titrate echipe din fotbalul mondial. 

"Aveam 19 ani, m-a sunat Gică Popescu şi mi-a zis că e o ofertă concretă de la Ajax. Aveam meci la Bihor, nici nu m-am mai urcat în autocar. Era o clauză în contractul meu de un milion de dolari. După 20 de minute mă sună cineva şi îmi zice că a dispărut clauza aia.

Eram tânăr, mi s-a propus un apartament, am acceptat şi nu m-am mai dus la Ajax. Dacă aş fi avut mintea de acum, lucrurile stăteau altfel. În primul rând, nu aş fi avut un impresar",  a declarat Pleșan, la TV Telekom Sport. 

Retras din activitate, Pleșan a evoluat de-a lungul carierei la Universitatea Craiova, Dinamo, Poli Timișoara, Steaua, Volga Novgorod și CS U Craiova. Pleșan a strâns și șapte meciuri la națională, reușind să marcheze o dată, chiar în succesul răsunător din amicalul cu Germania din 2004, 5-1. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.