Liga 1

Doi jucători, aproape de Dinamo! Ultimatum pentru Palici: "Să vină până duminică!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 January 2018

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a clarificat problema jucătorilor pe care îi dorește Vasile Miriuță în această iarnă și a explicat în ce stadiu sunt negocierile cu aceștia.

"Din ce am înțeles negocierile cu Palici sunt în stand-by. Așteptăm duminică să vină în București și să discute cu conducerea, față-n față. Șansele sunt 50-50. Oferta pentru Palici e cam aceeași pe care o avea când a plecat de la Dinamo. Mai așteptăm până duminică să vedem dacă se va prezenta la București. Sunt contacte între clubul nostru și agentul lui.

Problema cu Ronaldo Deaconu nu o cunosc foarte bine. Nu știm situația lui contractuală de acolo. E sub contract și nu știm sub ce măsură-l poți aduce. Jucătorul își dorește, noi îl vrem, dar probabil și Concordia are pretenții.

Mai sunt discuții și cu alți jucători, dar nimic concret", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

"Probabil turcii de la Elazigspor au discutat cu agentul lui Adam Nemec, dar noi nu știm nimic. Depinde acum și de banii pe care-i plătesc turcii. Până la urmă ar fi ultimul contract pentru el, că are 32 de ani" Ionel Dănciulescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.