Liga 1

Talpan e dinamovist :) Planul prin care Dinamo ar rămâne singura supraviețuitoare a Ligii 1

În urmă cu 15 ani, Dică și Grigorie erau protagoniști în Derby de România și nu aveau probleme de identitate a cluburilor pe care le reprezentau FOTO Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 January 2018

Florin Talpan cere recunoașterea dreptului CSA asupra palmaresului Stelei București.

Succesul Armatei în acest nou litigiu i-ar transforma pe ”câini” în singurii supraviețuitori ai Ligii 1 din 2002-2003, sezonul în care s-a rupt tradiția roș-albaștrilor.

Becali a insistat și după ce a pierdut dreptul asupra numelui Steaua că echipa lui e continuatoarea tradiției roș-albaștrilor, chiar și sub denumirea FCSB. Faptul că formația a existat încontinuu după ce s-a desprins de armată constituie argumentul patronului. "Palmaresul înseamnă continuitate, iar noi am asigurat continuitatea" e ideea pe care se bazează Becali.

Talpan speră că Tribunalul București va rupe istoria Stelei până la 2003. An din care ar porni existența FCSB, clubul născut direct sub conducerea lui Gigi. Juristul CSA ar rupe și penultima bucată din tradiția modernă a campionatului românesc. Față de sezonul 2002-2003, ultimul pe care roș-albaștrii l-au pornit fără să se afle sub patronajul lui Gigi, în Liga 1 ar mai rămâne o singură formație: Dinamo.

Detalii despre schimbările care ar putea avea loc, ce s-a întâmplat cu fiecare club și de ce se pierde interesul pentru fotbal în România, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.