Liga 1

FCSB pregătește primele transferuri ale iernii » Doi jucători sunt ceruți cu insistență

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 January 2018

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre planurile echipei roș-albastre.

Fostul portar a spus că echipa lui Dică are nevoie să aducă un fundaș central și un atacant, aceștia având mari șanse să ajungă în această iarnă.

"Va începe o perioadă grea pentru noi, este limpede. Dar avem un lot competitiv și valoros, făcut a face față pe cele trei fronturi, campionat, Europa League și Cupă. Totuși, avem nevoie de încă un atacant şi un fundaş central. Denis a avut problemele pe care le-a avut, iar Gnohere va fi suspendat în startul returului. E nevoie de întăriri", a spus Duckadam la TV DigiSport.

Atacantul care ar putea ajunge la FCSB este dinamovistul Nemec, 32 de ani, care mai are șase luni de contract și care este dorit de Gigi Becali.

"Cred că pe Tănase îl vom lua. Discutăm şi cu Nemec, pe care îl vreau. Am mai dat telefoane, dar am rămas la acelaşi stadiu de negocieri. Așteptăm un răspuns. Eu am făcut un calcul. După dubla cu Lazio, mai e o zi de transferuri. Dacă eliminăm pe Lazio, mai câştig 2,5 milioane de euro. Atunci trebuie să întărim echipa și sigur voi mai lua un jucător valoros" Gigi Becali

Citește și: FOTO Doi jucători au semnat azi cu FCSB » Iată pozele de la prezentarea oficială!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.