Stranieri

Gestul neașteptat făcut de Radu Ștefan în meciul cu SPAL: ”Am făcut-o intenționat”

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Saturday, 06 January 2018

Ștefan Radu a pasat la golul 5, dar a primit al 5-lea său ”galben”. ”Nu știai că vei fi suspendat?”, l-a întrebat antrenorul Inzaghi. Moment în care fundașul a glumit: ”Am vrut să-l iau”

La 31 de ani, Ștefan Radu este cel mai vechi jucător al lazialilor, urmând să sărbătorească la sfârșitul lunii un deceniu în tricoul biancocelest.

Liderul vestiarului, care se apropie și de cel de-al 300-lea meci la echipa italiană, a făcut încă un meci bun. Cu assist la golul de 2-5 (51).

Placaj la Lazzari

Numai că, două minute mai târziu (53), Radu l-a placat pe Lazzari și a văzut al 5-lea cartonaș galben din acest campionat. Va sta în tribună etapa viitoare, pe "Olimpico", în fața lui Chievo.

După ce l-a înlocuit (58), antrenorul Simone Inzaghi l-a întrebat:
- Nu știai că vei fi suspendat?
Apărătorul a glumit:
- Am făcut-o intenționat!

Totuși, Radu scapă de sancțiune cu Chievo, însă nu mai riscă să rateze unul dintre meciurile cu Udinese și Milan, mult mai dificile.

"Poker", Immobile

Inzaghi a avut mai multe motive de bucurie. În atac, Lazio a zburat! Într-o întâlnire cu 6 goluri până la pauză, Ciro Immobile n-a ratat aproape nimic. Vârful viitorului adversar al lui FCSB în "16-imile" Europa League a punctat de patru ori, speriindu-l pe Dică. Cu acest "poker", l-a depășit pe Icardi și e cel mai prolific jucător din Serie A. 

296 de meciuri a jucat Ștefan Radu pentru Lazio în toate competițiile în 10 ani pe "Olimpico"

20 de goluri a marcat Ciro Immobile în actualul sezon, atacantul lazial fiind golgeterul Seriei A

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.