Stranieri

VIDEO 23 de goluri în ultimele 6 meciuri! Răzvan Lucescu, victorie la scor în ultima etapă

Foto: Facebook/@PAOKFOOTBALL

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 06 ianuarie 2018

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins pe teren propriu Levadiakos, scor 5-0, în ultima etapă din Grecia și este pe primul loc în campionat.

Lucescu a marcat 23 de goluri în ultimele 6 meciuri în toate competițiile, primind doar un gol. Și e lider în liga elenă, având cea mai bună apărare. PAOK a ajuns la o serie de 8 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, perioadă în care a înregistrat un singur egal, 2-2 în deplasarea de la Panionios în campionat.

Răzvan vrea să dea lovitura în acest sezon și să cucerească alături de PAOK primul său titlu ca antrenor! După 5-0, la Salonic, Lucescu jr. a revenit pe locul 1.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani are un sezon foarte bun. În ultimele 6 meciuri jucate în toate competițiile (inclusiv două în Cupa Greciei), PAOK a câștigat pe linie, marcând nu mai puțin de 23 de goluri și primind unul singur. Cu Levadiakos, echipa sa a punctat de 3 ori în 11 minute (48-59).

La alb-negri, Lucescu are defensiva asigurată. E cea mai solidă din campionat. Numai șapte goluri luate în 16 etape. 

"Ne-am găsit greu viteza și era normal, venind după pauză. Dar, odată lansați, nu mai puteam fi opriți" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.