Liga 1

Golofca a primit "botezul" după ce s-a întors la Botoșani: "Ia uite, «mizeria»" » Reacție-surpriză când a fost întrebat despre FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 January 2018

Cătălin Golofca a efectuat azi primul antrenament la FC Botoșani după ce s-a întors de la FCSB și a surprins, declarându-se fericit deși a eșuat la roș-albaștri. 

Mai întâi, mijlocașul a primit botezul din partea colegilor. "Ia uite, «mizeria», dar tu vii când vrei, mă?!", i-au strigat în glumă coechipierii, văzându-l că a întârziat câteva minute și că ajunsese ultimul.

"SUNT FERICIT CĂ M-AM ÎNTORS"

Mijlocașul a oferit prima reacție după antrenament:

"Mă simt foarte bine, m-am întors acasă, sunt fericit. Mi-am dorit foarte mult, aștept și sunt pregătit să muncesc mult. Nu vreau să discut despre Steaua, m-am întors la Botoșani, nu mă mai gândesc la Steaua.

Mă simt excelent aici, sunt mult mai puternic, am acumulat experiență, psihic stau mai bine. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine, vreau să ajungem în play-off, avem o șansă mare.

De asemenea vreau să înscriu mai mult, să-mi ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri", a zis Cătălin Golofca conform TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.