Liga 1

Becali anunță ce mutare a făcut: "A semnat pe 5 ani și ia 12.500 de euro pe lună! E mai bun decât Coutinho" » Cu ce jucător vrea să dea lovitura

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 ianuarie 2018

Gigi Becali își pune mari speranțe în Dennis Man, mijlocașul de 19 ani al echipei, și a decis să-i mărească salariul, fiind convins că-l va vinde pe o sumă mare.

"Eu i-am crescut salariul lui Man. Avea 3.500 de euro pe lună și acum are 12.500, cum are și Florinel Coman. I-am zis că nu-i corect să fie diferența asta. După ce a semnat, i-am spus să nu vină la mine și să ceară să-l las să plece. Trebuie să meargă pe mâna mea și va câștiga un salariu 5-10 milioane de euro.

Uitați cum crește piața de transferuri. Man are 19 ani acum, peste 3 ani, când va fi matur, peste 3 ani, va fi foarte scump. El e mai bun decât Coutinho și ăsta s-a vândut pe 160 de milioane de euro. Man va avea 22 de ani, mai tânăr de Coutinho, și va costa foarte mult", a spus Becali la Pro X.

"Vreau ca până în 2028 să câștig 1 miliard de euro din fotbal"Gigi Becali

Citește și: Becali anunță două supertransferuri în zilele următoare! Ce jucători aduce la FCSB și ce zice de Nemec și Ioniță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.