Liga 1

Ofensivă totală a lui Becali! Gigi râde de transferurile rivalei: "L-am avut și noi" » Îi răspunde lui Popescu: "Dacă mă supăr, număr și din turma lor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 ianuarie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre decizia celor de la CFR Cluj de a-l transfera pe George Țucudean de la Viitorul. În plus, acesta a vorbit și despre Omrani, vârful formației clujenilor.

"Ce mare transferuri a făcut CFR Cluj? L-a adus pe Țuducean. Noi l-am avut pe el la echipă și i-am dat 90.000 de euro ca să plece. Dar îmi pare bine că l-a adus pe Țucudean. Nu vreau să zic mai multe. Dacă nu-l aducea pe Țucudean, transfera alt jucător. Atât vă spun.

M-a disperat impresarul lui Omrani. Mi-a dat contractul prin mesaj. I-am zis «Băi, dacă oamenii zic că are contract până în 2019 înseamă că a semnat ceva și tu nu știi». El tot zice că are contract până în 2018", a spus Becali la Pro X.

Becali a vorbit despre craioveanul Alexandru Băluță și a avut o replică pentru Marcel Popescu, președintele lui CSU, care a declarat că Becali "trebuie să uite de jucător și să își vadă de oile lui".

"Da, mă, număr oile. Care e problema? Dacă vreau și dacă mă supăr iau și din turma lor. Număr și oile lor.  Eu am făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Băluță. Atât. Ce altă supărare? Am zis că nu plătesc clauza (n.r. 3 milioane de euro).

Dacă-mi fac ambiția și plătesc 3 milioane de euro și jucătorului îi dau 20.000 de euro pe lună, vine imediat. Să vezi cum devine străin de Craiova", a adăugat patronul FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.