Liga 1

Vin transferurile la Dinamo! Anunț de ultimă oră al clubului: "S-a ajuns la un acord cu jucătorul"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 January 2018

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a oferit detalii despre primele transferuri pe care "câinii" le-ar putea realiza în această iarnă, croatul Ivan Pesici și spaniolul Aitor Monroy. 

"Pesici va veni la București, cluburile sunt înțelese. Va rămâne să se discute cu jucătorul, sper să nu fie vreo problemă. S-a ajuns la un acord cu jucătorul, sper că mâine vor fi parafate actele. Va veni pe un contract de doi ani și jumătate, iar dacă va fi vândut ulterior, Hajduk va avea parte de un procent. 

E nevoie să avem dubluri pe toate posturile. Pesici nu prea a jucat, dar e un jucător care a fost monitorizat foarte bine. I-a plăcut și lui Vasile și au fost demarate procedurile pentru a-l aduce. 

S-ar putea să vină și Aitor Monroy, e un jucător care s-a adaptat bine în România, iar Miriuță îl cunoaște foarte bine", a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport. (detalii suplimentare despre venirea lui Monroy la Dinamo, aici)

"Încă sunt discuții cu agentul lui Palici. El nu a apărut în București, au fost doar discuții până acum. Probabil că se va mai discuta câteva zile până vom ajunge la un rezultat" Ionel Dănciulescu

"Nistor e un jucător pe care îl apreciez enorm. Dacă ar fi fost după mine, nu l-aș fi dat în vară. Este un jucător sub contract, nu știu dacă trebuie să dăm o sumă de bani în schimbul lui" Ionel Dănciulescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.